Servicii

Biroul nostru oferă servicii complete de amenajare a spațiilor rezidențiale și comerciale, de la idee la implementare și execuție. Pentru noi, fiecare proiect este unic, drept urmare serviciile sunt personalizate în funcție de cerințele clientului. Putem prelua proiectul din orice fază de construcție (roșu, gri, alb) și îl aducem la stadiul cerut de client.Este necesară parcurgerea a mai multor etape de la prima idee până la finalizarea lucrărilor iar noi oferim servicii atât ca pachet întreg, cât și separat. Clienții noștrii au și posibilitatea de a alege doar unul din serviciile de mai jos.Deși avem punctul de lucru în București, realizăm și proiecte la distanță, inclusiv colaborări online.

Consultanță

Oferim consiliere în vederea conturării unui plan având la bază cerințele și necesitățile clienților noștrii și propuneri de amenajare cu imagini 3D, pentru realizarea proiectului visat.

Proiectare

Realizam toate detaliile tehnice atât de finisaje și construcție (necesare execuției, în coordonare cu instalațiile), cât și cele de mobilier pe comandă și diverse decorațiuni.

Implementare

Clienții noștrii pot alege să își finalizeze proiectul în regim propriu, având consultanță din partea noastră pe parcursul lucrărilor, sau pot opta pentru proiect la cheie și ne ocupăm noi de tot.