Portofoliu | Apartament Plaza

Descriere

Locație : Complex rezidențial, București
Stadiu : în finalizat în septembrie 2021
Suprafață : 56mp
Beneficiar : domnișoară inginer

Ce spune clientul

„Arată minunat.”

                                                                                 Andreea

„Îmi place foarte mult!”

                                                                                 Mama clientei

Apartamentul a fost preluat la roșu la începutul anului 2021 și finalizat în aproximativ 9 luni. În urma unei discuții îndelungate cu clientele, s-a concluzionat utilizarea cu precădere a lemnului în diverse forme, a nuanțelor de alb, accente aurii și excluderea categorica a tonurilor gri și a materialelor lucioase. S-a ținut cont într-un procent mediu de principiile feng shui, în încercarea obținerii armoniei și echilibrului spațiului prin design, având la bază cele 5 elemente (pământ, metal, apă, lemn, foc).

Având în vedere acest lucru, a fost dificil de integrat un număr foarte mare de elemente într-un spațiu destul de mic (livingul= 20mp) precum: zona de studiu – bibliotecă (lemn) și fotoliu suspendat, zonă de relaxare – canapea, plante și șemineu (foc), zonă dedicată audio(piatră), inclusiv elemente aurii din metal – corpurile de iluminat, profilele, decorativa și măsuța de cafea. Cele din urmă oferă amenajării o notă elegantă și rafinată. Măsuța de cafea este un obiect unicat, realizat custom în atelierul propriu, special creată pentru beneficiara amenajării. Mai multe informații și fotografii ale măsuței se regăsesc la categoria – Design de produs –

Dormitorul emană căldură prin materiale, texturi și lumină. Oglinda a fost poziționată în așa fel încât să nu reflecte patul (principiu feng shui).

Implementarea și supravegherea șantierului au fost preluate în întregime de către clientă, cu asistență online din partea noastră până la finalizarea lucrărilor.

Galerie