Portofoliu | YELLOW eclipse

Descriere

Locație : Mamaia Nord, Constanța
Stadiu : finalizat în ianuarie 2019
Suprafață : 56mp
Beneficiar : cuplu tanar

Ce spune clientul

„Astăzi s-au împlint 2 săptămâni de când locuim în apartament și suntem foarte încântați de noua noastră căsuță! Este superbă!  Am dat jos ochelarii de și privim totul cu ochii . Felicitări Ștef, toate materialele și culorile se îmbină perfect; spațiul este împărțit așa cum trebuie, canapeaua este fantastică (parcă mi-ai citit gândurile), cum ai delimitat trecerea îmbrăcând în pin grinda + masa (arată fenomenal), cadrul de lemn, pinul din dormitor, designul mobilei, peretele gri și lista o pot lungi până seara.. dar nu în ultimul rând BAIA, care este absolut superbă. Totul ți se datorează Ștef! Iți mulțumim și felicitări! Ai facut ceva cu adevarat deosebit și suntem mândri de studio-ul nostru, care e vedetă pe scară.”

                                                                                 Matei și Dori

În procesul de gândire și organizare al amenajării, ne-am concentrat pe oferirea impresiei de spațiu amplu și degajat (suprafața fiind destul de mică în realitate), eliberat de orice tip de obiect sufocant. Clienții au dorit un design în linii simple, clare, lipsit de culori contrastante, cu eleganța redată prin materialele alese. Neutralitatea background-ul gri este revitalizată de accente galbene și contrastele negre ale cadrului custom made ce îmbracă două laturi ale zonei de intrare.

Prin amenajare, s-a păstrat ideea de open-space, deși vizual delimitarea zonelor de bucătărie și living a fost realizată prin riflajul de lemn ce urmărește linia stâlpilor și plachează grinda la intrados. Materialele folosite sunt predominant lemn, metal, sticlă și placi ceramice extradure. Beneficiarii, fiind printre cele mai open minded persoane pe care am avut placerea să le întâlnesc, au avut încredere completă în noi, lăsându-ne libertate totală atât în amenajare, cât și în execuție și achiziții. Yellow eclipse este un proiect livrat la cheie, finalizat în aproximativ 6 luni, preluat la roșu – livrat la finit.

Galerie