portofoliu | Presto Pizza

Descriere

Locație : București
Stadiu : concept
Suprafață : 80mp
Beneficiar : Presto Pizza

Ce spune clientul

„Este interesantă amenajarea și abordarea. Nu seamănă deloc cu ce am făcut până acum. Ne place!”

                                                                                Acționarii Presto Pizza

Propunerea pentru amenajarea acestei pizzerii a fost realizată în colaborare cu arh. Monica Moțea, parte a biroului MONWAHL – studio for architecture and design, cu care avem câteva proiecte în curs. Încă de la început, am avut mână liberă din partea clienților, care nu ne-au îngrădit creativitatea în vreun fel.

Dimensiunile reduse ale spațiului ne-au făcut să optăm pentru mese și canapele amplasate perimetral, iar centrul fiind accentuat cu mese custom ce preiau forma în plan a feliilor de pizza. Modularitatea lor permite cuplarea a 2,4 sau mai multe mese, rezultând diverse forme si dimensiuni în funcție de numărul clienților. Aspectul ușor industrial este temperat de peretele verde cu mușchi și licheni de lângă bar. Forma feliilor de pizza a fost preluată și pe plafon, reprezentată de un grid metalic triunghiular ce integrează și sistemul de iluminat.

Deși spațiul pentru care a fost realizată amenajarea nu mai este disponibil din diverse motive, conceptul rămâne în picioare și va fi adaptat și implementat pe viitor  într-o altă locație.

Galerie