Portofoliu | Penthouse M

Descriere

Locație : București
Stadiu : în curs de execuție
Suprafață : 65mp
Beneficiar : cuplu tânăr

Ce spune clientul

„Ne place foarte mult cum a ieșit. Atmosfera pe care ai construit-o e ceea ce ne doream!”

                                                                                 Simona

Spațiul se află la ultimul etaj al unui imobil de locuințe colective și dispune de o suprafață de aproximativ 65mp. Inițial au fost două încăperi separate printr-un perete, însă clienții au dorit maximizarea potențialului vizual al întregii zone de zi, drept urmare peretele cu pricina a fost eliminat.

Noul spațiu rezultat a generat un studiu de organizare funcțională și ergonomie la nivel de plan, deoarece una dintre cerințele principale ale clienților a fost îmbinarea mai multor zone cu tipologie diferita, printre care: spațiu ușor retras pentru citit cu lumină din abundență, bucătărie și zonă de dining, living generos potrivit pentru găzduirea unui număr mare de persoane, o zonă de primire/intrare, spații de depozitare și un birou integrat vizual dar cu o nota de intimitate. Zonificarea a fost influențată puternic de acoperișul în două pante al uneia din cele două camere și înălțime libera de 1.70cm.

Stilul industrial este susținut de o serie de elemente reprezentative, în mod special instalația electrică aparentă, aspectul de beton nefinisat oferit de vopseaua decorativă, cărămida aparentă antichizată și elementele din metal și lemn. S-a păstrat un singur element existent în spațiu – finisajul de pardoseala din lemn triplu stratificat. Clienții ne-au oferit încredere și libertate totală în alegeri și propuneri.

Proiectul se află în execuție, sub supravegherea clienților.

Galerie