portofoliu | Oasis

Descriere

Locație : Mamaia Nord, Constanța
Stadiu : finalizat în iulie 2019
Suprafață : 56mp
Beneficiar : amenajat pentru închiriere

Ce spune clientul

„ Apartamentul arată minunat, nu mă asteptam sa îmi placă așa mult, fiind de închiriat! Felicitări pentru ambele apartamente, ați făcut o treabă excelentă!”

                                                                                 Matei

Deși poate tinde către clișeu, denumirea proiectului a prins contur în momentul în care a fost așezat ultimul tablou pe perete. Senzația pe care ne-a oferit-o atât nouă ca designeri cât și beneficiarilor a fost asemanătoare cu relaxarea absolută într-o plimbare pe malul mării (dar cu 5 niveluri mai sus).

S-a dorit încă de la început ca apartamentul să fie amenajat pentru a fi închiriat pe timpul verii, drept urmare, problematica a fost de a crea o atmosferă primitoare și călduroasă, perfecta pentru vacanță și placută de o plajă cât mai largă de potențiali clienți. Încrederea în noi ca specialiști din partea beneficiarilor a fost pe deplin, având libertate totală atât în design cât și în achiziții.

Deși livingul (open space cu bucătăria și holul) cuprinde diverse zone cu accente de culoare, dormitorul păstrează predominant o nuanță de bej, având o zonă contrastantă ce se diferențiază prin finisajul gri al pereților și dinamica balansoarului în centrul atenției, destinat persoanelor dornice de relaxare în profunzimea unei cărți. Baia este conturată de liniile fine ale faianței, într-o nuanță îndoielnică de alb datorată luminii ambientale oferită de oglinda cu LED. 

Galerie