Portofoliu | Industrial GROOVE

Descriere

Locație : Complex rezidențial, Constanța
Stadiu : faza de concept
Suprafață : 56mp
Beneficiar : cuplu tânăr

Ce spune clientul

„WOW! Sunt impresionat de cum arată și îngrijorat pentru că e foarte greu de executat.”

                                                                                 Giorgian

„Este exact pe stilul nostru! Sper ca îngrijorarea lui Giorgian să fie în mare parte overthinking.”

                                                                                 Cami

Deși apartamentul dispune de 3 camere, la solicitarea clienților am amenajat doar zona de living open space cu bucătăria, baia, holul și un singur dormitor din cele două.

Pasiunea clienților pentru stilul londonez cu influențe industriale a stat la baza conceptului de amenajare propus, al materialelor și culorilor alese pentru a ilustra atmosfera dorită. Suprafața relativ mică a apartamentului și fuziunea a 3 tipologii de spații ( bucătărie, dining și living ) într-o singură încăpere tip open space, ne-a condiționat în a propune exclusiv mobilier realizat pe comandă, pentru a maximiza utilizarea spațiului și a aduce funcționalitatea la același nivel de importanță cu aspectul vizual.

Paletarul de culori cuprinde numeroase variațiuni de gri și accente bordo pentru a încălzi vizual aspectul industrial. La nivel de materiale și finisaje, s-a propus MDF-ul vopsit ultra mat integrat în structuri cadre sudate din otel, lemn la blatul mesei de dining și fronturi din mesh metalic la corpurile decorative. Ca finisaje, cărămida aparentă antichizată oferă personalitate spațiului, fiind completată de aspectul de beton al plafonului (obținut prin vopseluri decorative).

Proiectul se află momentan la stadiul de concept, deoarece ansamblul rezidențial este încă în construcție, dar urmează a fi implementat la jumătatea anului 2022.

Galerie