Portofoliu | Apartament RS

Descriere

Locație : Complex rezidențial, Constanța
Stadiu : în finalizat în martie 2021
Suprafață : 56mp
Beneficiar : tânăr navigator

Ce spune clientul

„M-am uitat ore in sir si nu stiu cu ce as putea sa il compar. Sunt incantat!”

                                                                                 Robert

Apartamentul este cu 3 camere, dar clientul a dorit amenajarea pe etape, așadar ne-am ocupat pentru început doar zona de living open space cu bucătăria, hol și dormitor. În ideea întemeierii unei familii pe viitor, cea de a doua cameră este „în așteptare”.

S-a optat pentru un design în tonuri neutre de gri, (îndeosebi antracit) ce emană masculinitate atât prin „culoare” cât și prin formele clar definite de unghiurile drepte ale elementelor de mobilier. Forma în plan a camerei relativ pătrată ne-a condus către îmbinarea zonei de bar cu cea de dining, ambele aflându-se în prelungirea bucătăriei. Hota neagră suspendată de tavan atrage atenția încă de la intrarea în apartament, o transmite apoi către șemineul încastrat în marmură și pe final către canapea – aceasta având un impact puternic asupra privitorului, reprezentând accentul întregii amenajări.

Dormitorul preia liniile și cromatica zonei de living și cuprinde o zonă de dressing de tip walk – in ascunsă după uși culisante de sticlă neagră. Mobilierul a fost realizat pe comandă în întregime, folosind materiale premium printre care: lemn masiv, metal, sticlă securizată, placi de ardezie subțire și marmură.

Proiectul a fost preluat la alb și finalizat în primăvara anului 2021. Implementarea și supravegherea șantierului au fost realizate de către client, cu asistență online din partea noastră până la finalizarea lucrărilor de execuție.

Galerie