Portofoliu | Apartament Palazu

Descriere

Locație : Palazu Mare, Constanța
Stadiu : în curs de execuție
Suprafață : 32mp
Beneficiar : navigator

Ce spune clientul

„Arata super! Băile îmi plac la nebunie!”

                                                                                 Sebastian

Apartamentul a fost finalizat în 2016 și predat la alb de către dezvoltator, fiind locuit și în prezent. Clientul a dorit exclusiv amenajarea celor două băi și livingul,  cu cerința de a păstra anumite elemente cu valoare sentimentală (două tablouri) și de a integra alte elemente ce nu necesită schimbare din motive funcționale (canapeaua și ușile).

Prin amenajare, s-a încercat delimitarea riguroasă din punct de vedere vizual, dintre zona de living și cea de dining prin diferența de nivel și finisaj a plafonului. Coloristica a fost influențată de client, care a subliniat nevoia de verde (plante, licheni, mușchi) și lumină.

Băile au fost regândite complet prin renunțarea la cadă în detrimentul dușului walk-in și relocarea vaselor de toaletă și caloriferelor.

Toate obiectele de mobilier se vor realiza pe comandă, inclusiv măsuța de cafea (din beton și rășină, pe structură metalică – design și execuție în atelierul propriu). Materialele folosite au fost : lemn, sticlă securizată și furnir de piatră naturală.

De execuție se va ocupa clientul în întregime, cu asistență online din partea noastră.

Galerie