Portofoliu | Apartament NB

Descriere

Locație : Buzău
Stadiu : concept
Suprafață : 52mp
Beneficiar : tânăr inginer

Ce spune clientul

„Imaginile sunt exact ceea ce îmi doream, numai că eu nu am putut exprima în cuvinte. Echipa a reușit să transforme câteva idei într-un design ce mi-a depășit așteptările.”

                                                                                 Alexandru

Procesul de creație și gândire a acestei amenajări s-a desfășurat în slow motion, pe parcursul a minim jumătate de an, deoarece clientul știa ce își dorește dar putea decide doar văzând mai multe variante și propuneri (la nivel de amplasare și alegere mobilier, cromatică, iluminat, etc), iar noi l-am ajutat să o aleagă pe cea potrivită. Singurele mențiuni /cereri pe care le-am primit încă de la început au fost : introducerea unor elemente albastre, utilizarea lemnului în tonuri calde și folosirea culorilor deschise sau diferite variațiuni de alb/gri.

Apartamentul este construit înainte de anul 2000 și dispune de diverse camere pentru depozitare de mici dimensiuni, inclusiv pereti de compartimentare inutili, iar prima noastră decizie a fost eliminarea lor, pentru a crea spații mai ample, aerisite și luminoase. Livingul este separat de bucătărie și hol printr-o jumătate de perete (deoarece s-a renunțat la toate ușile, mai puțin cea de la dormitor și baie). Ulterior, s-a dorit foarte mult un accent pe peretele din spatele canapelei și într-un final am optat împreună cu clientul pentru pictura unui chip în nuanțe de albastru (legenda spune că încă mai lucrăm la cromatică și linii pentru design-ul perfect pentru perete). Deși îngust, holul a fost accentuat prin placarea cu lemn a pereților și tavanului, marcând subtil zona de cuier și masă. Dormitorul emană căldură prin materialele (lemn și sticlă) și finisajele folosite.

Amenajarea are execuția amânată momentan, deoarece implică demolări, însă implementarea urmează a fi făcută de noi și apartamentul va fi livrat la cheie atunci când clientul va dori.

Galerie